www.lubetube.me

https://melonstube.cc

Om oss

 

American Street Cars owner’s club, Askim ble startet i 1975 av en kameratgjeng med et felles mål – Amerikanske biler. I dag er ASCA en av Norges eldste klubber.

Meningen med klubben den gangen den ble startet var den samme som i dag, nemlig å samle Amcar-folket under samme tak, snakke om den store hobbyen med likesinnede, reise på treff/samlinger sammen, cruise, dra på garasjebesøk hos hverandre, kanskje skru sammen og kunne være en sammensveiset gjeng som kan hjelpe hverandre og gi gode råd når bilen står i fokus. Så kom igjen og bli med!

 

Arrangement
Klubben har hatt mange store arrangement opp gjennom årene: diverse utstillinger/konserter i Askimparken og i Askimhallen, flere store treff på Momarken og Salerud Amfi i samarbeid med både det norske bilbladet Right On og det svenske bilmagasinet Wheels, samt bakkeløp i Vamma. 

Våren 2008 startet vi en ny tradisjon, nemlig vår egen vårmønstring kalt Smaalenene Mønstringen, som avholdes på Morenen kjøpesenter på Slitu siste søndag i april.

 

Medlemmer
Våren 2007 satte vi i gang en kampanje for å samle fler av amcar-folket i distriktet Indre Østfold. Dette ga bra respons, og klubben har i dag ca 150 medlemmer.

Vi er selvsagt fornøyd med interessen, men vet det finnes mange flere av dere der ute som har samme interesse som oss. Møt opp på våre møter og arrangementer og ta gjerne med amcar-interesserte kompiser – alle er velkomne!

lingerie tgirls toying.xnxx pawn